Välkommen till Casa De Cajsa

Bloggen handlar om skapandet av en mysig trädgård där det växer bär, fruktträd, blommor samt annat mysigt!

Det handlar även om ombyggnaden av vårat nya hus samt mat och bakning!




söndag 20 oktober 2013

Inneboende

Det är inte bara ute i fågelholken vi har hyresgäster, vi ska snart få en inneboende så just nu är det full fart hemma för att få i ordning ett rum.
Vi har eller mest Thomas har tapetserat och gjort fint.
På två av väggarna är det små nallar.
 
Sen kommer en vägg med hundar som seglar, flyger och åker bil.
 
Sen kommer en och en halv vägg med nallar som sover och flyger ballong.

Japp, rätt gissat det ska flytta in en lite bebis här hemma! Egen säng ska den få och nej den är inte bäddad bara installerad.
En fåtölj har vi burit in så man slipper stå när man hällsar på.
Ett skötbord med ganska mycket saker har kommit på plats. Behöver dock fylla på med saker från Apoteket, vi tror att vi har resten nu. Samt har det flyttat in kläder och sängkläder i gaderoben.
För er som undrar så vet vi inte om det är en tjej eller en kille klänningen som hänger där är min favorit från när jag var liten som jag sparat så om det är en tjej kanske hon kan ha den någon dag när hon ska vara fin. Om det är en kille får han ha den om han vill men störst chans att den packas ner igen.
IKEA har tyvärr slutat med 60 dörrar till garderober så vi kan inte stänga där än. Himla synd att vi körde den gamla dörren till tippen dagen innan vi upptäckte att det inte går få tag på 60 dörrar längre.... Jaja, det löser sig nog så småningom.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så fint ni har gjort till Kotte